Totaalinrichting

freeimage-3756887-web

freeimage-8611411-web

Kurt Ardans Interiors kan instaan voor de totale (her)inrichting van uw woning.

Betrek Kurt Ardans van meet af aan bij uw plannen om te bouwen of verbouwen.

Zo kunnen we uw nieuw interieur samen tot een perfect geheel brengen, en heeft u minder zorgen met de opvolging en realisatie van uw project.

 

 

 

 

iStock_000002404262XSmall (pagina totaalprojecten TEKSTBALK)

Bij een realisatie word u bijgestaan in de keuzes van de materialen en de leveranciers hiervoor. Wanneer u voor Kurt Ardans Interiors kiest voor uw realisatie, dan volgen wij het volledige project op, van de keuzes, werfopvolging tot de afwerking.

Kurt Ardans Interiors kan ook zorgen voor alle leveranciers en vakmensen. Bij de vele contacten die we hebben kan een heel goede prijs/kwaliteit verhouding verzekerd worden en zijn bij deze leveranciers en vaklui ook vooraf de nodige referenties genomen en controles gedaan.

Werken met onze leveranciers en vakmensen zorgt voor een goede samenhang tussen de ideeën en het in praktijk zetten daarvan.

 

freeimage-8320939-web (pagina totaalprojecten TEKSTBALK)

Na de grote werken komt uiteraard de afwerking van uw woning.

Ook hiervoor staat Kurt Ardans paraat met de nodige ideeën en advies voor onder andere kleur- en materiaalgebruik, raambekleding, meubilair, verlichting, …

Kurt Ardans Interiors heeft hiervoor een ruim aanbod aan merken en fabrikanten. Aangezien er door Kurt Ardans Interiors vooral rechtstreeks met de fabrikant gewerkt word geeft dit tal van voordelen voor u, als klant.

* Voor meer info: bekijk de betreffende pagina, vraag uw login voor de prijslijst aan of neem contact op.

 

Comfortable bedroom

U kan uiteraard ook zelf instaan voor het zoeken van vakmensen en leveranciers.

Kurt Ardans Interiors staat dan nog steeds in voor de ideeën, ontwerpen en werfopvolging. U staat zelf in voor het aanspreken en onderhandelen met vaklui en bestellingen bij leveranciers.

* Voor meer info: bekijk de betreffende pagina, vraag uw login voor de prijslijst aan of neem contact op.